hero-banner

Billige billetter til Berlin

hero-banner
bus
Find dine billetter online

Få adgang til dine billetter online direkte her på siden. Så har du altid dine billetter lige ved hånden.

bus
Inspiration og populære rejsemål

Få inspiration til din næste busrejse blandt vores faste busruter til hele Europa.

Direkte bus til Berlin


Skal du med bus fra København til Berlin, er du kommet til det helt rette sted. Her hos Bus-billet, har vi gjort det nemt, bekvemt og ikke mindst billigt med en bustur til Berlin.
Berlin er en fantastisk by med en masse kultur, seværdigheder og ikke mindst et fantastisk bymiljø, hvor man hurtigt kan få et par hyggelige dage til at gå. Det er en storbyoplevelse udover det sædvanlige, og en rejse til Berlin er helt eminent, hvis du skal afsted med din bedre halvdel, venner eller familien.Hos Bus-billet.dk har vi gjort det simpelt for dig, der vil booke enkeltpladser med bus til Berlin. Vi har i tæt samarbejde med en række leverandører gjort du utrolig nemt for dig, at komme med bus til Tysklands smukke hovedstad Berlin, ligesom du kan få det til en utrolig skarp pris.

Tag bussen fra København til Berlin

Hos Bus-billet.dk tilbyder vi busture fra Sjælland til Berlin flere gange om ugen, og du kan ovenfor tjekke, hvor vi kører fra, så du kan stige på lige der, hvor det passer bedst for dig. Vi kører fast fra københavnsområdet til Berlin flere gange om ugen, og det samme gælder den anden vej.Det betyder, at det er helt op til dig, om du vil på en forlænget weekend til Berlin eller om du vil være der i flere uger. Det hele kan du nemt klare oppe i vores menu, hvor du vælger lige de rejsedage, der passer i din kalender.Når du rejser med bus fra Sjælland/København til Berlin, kan du se frem til en hurtigt, men også behagelig tur. Vi tager nemlig færgen fra Sydsjælland og videre ned til Tyskland, så du også kan komme op og strække benene samt nyde en god tur på vandet.
Derudover kan du på din busrejse til Berlin forvente at køre med en moderne bus, hvor der er aircondition, internet, toilet, Wifi og USB-stik, så du kan lade mobilen eller telefonen på vejen.

Book din bustur til Berlin på bare 2 minutter


Udover at vi har gjort det utrolig billigt at tage med bus fra København til Berlin, så har vi også gjort det utrolig nemt. Når du skal booke din billet, vælger du blot hvor mange voksne og børn, I er. Derudover har du også mulighed for at vælge, om du vil sidde forrest i bussen, om du skal have cykel med eller måske ekstra bagage.Det hele kan klares på få klik, og det har aldrig været lettere at komme billigt til Berlin med bus.
Book dine billetter ovenfor - og kontakt os på telefon eller mail, hvis du har det mindste spørgsmål til noget omkring din rejse eller billetterne.

Kan vi hjælpe med noget?

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
cloud-computing     Upload fil
logo