hero-banner

Billige billetter til Prag

hero-banner
bus
Find dine billetter online

Få adgang til dine billetter online direkte her på siden. Så har du altid dine billetter lige ved hånden.

bus
Inspiration og populære rejsemål

Få inspiration til din næste busrejse blandt vores faste busruter til hele Europa.

Bus direkte til Prag 

Har du en drøm om at besøge en af de smukkeste byer i Europa? Så er du kommet til rette sted. Her hos Bus-Billet har vi gjort det nemt for dig, der gerne vil afsted til Prag til med bus til en ultra skarp pris.

Prag er fyldt med kulturelle muligheder, seværdigheder, men også muligheden for at nyde den pulserende storby med hyggelige restauranter og bar. Så om du bare vil på en weekendtur eller måske være der i en uge/mere, er det intet problem - der venter oplevelser nok til, at du aldrig kommer til at kede dig i storbyen.

Book din busbillet til Prag har og kom afsted på en uforglemmelig tur. 

Nemt og bekvemt at booke busbillet til Prag

Om du skal afsted alene, med den bedre halvdel, familien eller noget helt andet - så skal det være nemt at booke busbilletten. Derfor har vi lavet et simpelt flow, hvor du udfylder, hvornår du vil afsted/retur, hvor mange personer I bliver, og om du har brug for ekstra bagage eller har krav til, hvor du sidder i bussen.

Kender du dine rejsedetaljer, tager det ikke mere end to minutter, og så har du faktisk styr på din bus til Prag. 

Udover at det er nemt at booke din busbillet til Prag, så kan du også se frem til at køre med en moderne bus på turen derned. Det er vigtigt for os, at din rejse derned er komfortabel, og derfor benytter vi kun moderne turistbusser, hvor du finder toilet, internet, mulighed for opladning af diverse enheder, så du kan nyde turen til fulde. 

Oplev den smukke by

Har du først sat kursen mod Prag i bus, har du en rigtig god tur i vente. Prag er først og fremmest kendt for at have en lang række seværdigheder, som alle er et besøg hver. Det kunne være en tur i den Den Gamle Bydel, Det Dansende Hus, Det Nationale Tekniske Museum, Prags Borg eller måske Prags National Museum. Det er alle gode bud, hvis du skal opleve kultur og spændende arkitektur. Skal du i stedet rundt og opleve storbyen, kan du prøve en hop-on-hop-off bus dernede, en bådtur rundt i kanalen eller måske en shoppetur samt cafébesøg ved Wenceslas Square.

Mulighederne er mange, hvis du skal afsted med bus til Prag - og der er helt sikker noget lige for dig nede i den flotte storby.
Og vi hjælper gerne med transporten frem og tilbage med bus til en af markedet skarpeste priser.

Kan vi hjælpe med noget?

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
cloud-computing     Upload fil
logo