hero-banner

Billige billetter til Rostock

hero-banner
bus
Find dine billetter online

Få adgang til dine billetter online direkte her på siden. Så har du altid dine billetter lige ved hånden.

bus
Inspiration og populære rejsemål

Få inspiration til din næste busrejse blandt vores faste busruter til hele Europa.

Rejs med bus til Rostock

Skal du afsted på en uforglemmelig rejse til det nordlige Tyskland er Rostock et rigtig godt bud. Hos os kan du nemt og bekvemt booke enkelte billetter til den skønne by. 

Rostock er en by i flot udvikling, og vælger du at rejse med bus derned, kan det gøres utrolig hurtigt, når du rejser fra København. Booker du hos os, kører bussen nemlig blot til Gedser, hvor den kører ombord på færgen med Rostock - det kan ikke blive nemmere. 

Hos os kan du booke helt ned til en enkelt billet med bus til Rostock. Om du skal afsted på egen hånd, med vennerne, den bedre halvdel eller måske familien. Det er helt op til dig. 

Uanset om du vælger det ene eller det andet, kan du se frem til en af markedets skarpeste priser på strækningen. Hos Bus-Billet gør vi nemlig alt for at holde priserne i bund, uden at du går på kompromis på komfort - alle vores busser er nemlig moderne turistbusser. I dem finder du toilet, aircondition, USB-indgange og alt andet, der er nødvendig for en behagelig tur. 

Så enkelt er det at booke bus til Rostock

Hos Bus-Billet.dk sætter vi en dyd i at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt, når du skal booke din bustillet til Rostock. Vi har utrolig få step, du skal gennemføre, før du sidder tilbage med din billet. Vælg afgang/retur, hvor mange personer I skal afsted, om I har ekstra bagage med eller holdning til plads i bussen og slut af med at udfylde kontaktdetaljer.  

Har du styr på de få ting, kan du altså booke en busbillet til Rostock på 2 minutter.

Når du har kørt det hele igennem, modtager du den endelige bekræftelse på mail, som du blot skal have med på afrejsedagen, da den skal vises frem ved indgang til bussen. 

Oplevelser i Rostock

Vælger du at tage med bus til Rostock, kan du godt glæde dig til at opleve alt, hvad byen har at byde på. Byen har en række seværdigheder, men også et bymiljø som indbyder til afslapning. Tag eventuelt forbi deres populære Zoo, Universitet eller Mariekirken for at se nogle af deres helt store varemærker.

Ellers kan du også gå rundt at nyde byen, hvor der er rig mulighed for shopping, afslapning ved havnen og generelt bare gode slentremuligheder ned gennem de flotte gader, hvor du finder farverige huse og unik arkitektur. 

En bustur til Rostock er ligeledes oplagt i julemånederne, hvor du finder nogle af de største og flotteste julemarkeder, som i den grad indbyder til rigtig hygge. 

Mulighederne er mange i Rostock - er det noget for dig, så book din busbillet til den flotte by lige her på siden. 

Kan vi hjælpe med noget?

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
cloud-computing     Upload fil
logo