hero-banner

Billige bus billetter til Berlin

hero-banner
bus
Find dine billetter online

Få adgang til dine billetter online direkte her på siden. Så har du altid dine billetter lige ved hånden.

bus
Inspiration og populære rejsemål

Få inspiration til din næste busrejse blandt vores faste busruter til hele Europa.

3 gode grunde til at rejse med bus.

En miljøbevidst transportform

Når du rejser med bus, vælger du en transportform der til sammenligning med bil og fly sætter et mindre Co2-aftryk på klimaet - da det er en kollektiv transportmodel. Uden at du behøver at gå på kompromis med din rejsekomfort. Alle vores busser er i kategorien komfort-busser, som er indrettet til længere ture.

1
Et billigt alternativ

Bustransport er ofte anerkendt som en af de billigste transportformer, man kan vælge. Og rejserne på vores platform er ingen undtagelse. Sammenlignet med alternative transportmuligheder er vores billetpriser blandt de absolut billigste; særlig sammenholdt med bil-, fly- eller togtransport.

2
En komfortabel rejseoplevelse

Forholdene forbundet med bustransport gør det nemt for dig at få en komfortabel rejse - hvilket helt sikkert er at foretrække på længere rejser rundt i Europa. Med massere af bagageplads, benplads mellem sæderne, tilslutning til strøm og justerbare sæder har du alle forudsætningerne for at få en behagelig rejse.

3
bus booking

Danmarks smarteste busbillet

Hos Bus-billet.dk ønsker vi at gøre det nemt at rejse Europa rundt med bus, uden at det skal være hverken dyrt, besværligt eller begrænsende.

Gennem lokale samarbejdspartnere er vores mission at samle nogle af de mest populære ruter imellem Europæiske storbyer - og vi har valgt at starte med den populære rute fra København til Berlin. En rejse, flere tusinde mennesker tager dagligt, og som mange kan virker både besværlig eller omstændig, da man normalvis skal køre over Jylland med tog.

Foruden Berlin kører vi i dag også til Prag med opsamling flere steder på Sjælland. Og

Vi synes ikke, det skal være besværligt at rejse med bus - tværtimod. Og derfor er vores platform også både nem og intuitiv, så du hurtigt kan vælge et alternativ til den lange togrejse eller den dyre flyrejse.

Book din busbillet på få minutter - og få tilsendt en billet direkte på mail, som du nemt kan fremvise for buschaufføren. Det bliver ikke nemmere at rejse med bus.

Rejs til Berlin med bus-billet.dk

Ta' med bus-billet fra København til Berlin og oplev den skønnne tyske hovedstad på en nem, komfortabel og billig måde. Om du skal på forretningsrejse eller sightseeing - så er det nemt og bekvemt at tage med bussen fra København, der kører via Rødby/Puttgarden, til Berlin. Vi har faste lave priser på alle vores afgange - som altid er konkurrencedygtige ift. alternative transportmetoder. Book din billet på under 3 minutter.

billet
billet
 • Oneway fra København til Berlin
  Oneway fra København til
  Berlin
  Fra DKK 349
 • Oneway fra Berlin til København
  Oneway fra Berlin til
  København
  Fra DKK 349
 • Retur fra København til Berlin
  Retur fra København til
  Berlin
  Fra DKK 698
 • Retur fra Berlin til København
  Retur fra Berlin til
  København
  Fra DKK 698
Kan vi hjælpe med noget?

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
cloud-computing     Upload fil
logo