hero-banner

Om Os

hero-banner

Visionen med Bus-Billet

Bus-billet blev stiftet i 2023 med visionen om at gøre busbranchen lettere tilgængelig for busrejsende. Og gennem digitalisering blev resultatet en bookingplatform, hvor alle nemt og hurtigt kan bestille en busrejse rundt til de Europæiske storbyer, uden at det skal være hverken dyrt eller besværligt at vælge bus som alternativ til tog, bil eller fly.

I dag arbejder vi sammen med lokale busselskaber i hele landet for at kunne tilbyde vores kunder de bedste priser og den bedste service. Og vi er utrolig stolte af resultatet, der sikrer og inkluderer danske busselskaber af alle størrelser, men hvor serviceniveauet er helt i top.

Vores værdier er.

At fremme en mere miljøbevidst transportform

Når du rejser med bus, vælger du også en transportform, der er mere miljøbevidst end flere af de mest gængse alternativer såsom fly og bil. Gennemsnittet for din Co2-udledning med fx bil er 6 gange større end med bus.

1
At tilbyde en billig transportmulig

At rejse med bus er ofte billigere, end de fleste tror. Og hos Bus-billet.dk vil vi gerne være med til at italesætte, at det sagtens kan betale sig at rejse med bus - hvilket i mange tilfælde er billigere end at rejse med både bil, tog og fly. Uden at det er mindre komfortabelt eller tager uforholdsmæssigt meget længere tid.

2
At eksponere lokale busselskaber i et konkurrencepræget marked

En at vores fornemmeste opgaver som platform er også at femhæve lokale samarbejdspartnere, som ikke har den samme eksponering som de store busselskabet. Og gennem vores samlingsplatform er konkurrerer alle på lige vilkår.

3

Vores team.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Partner & Direktør

Rikke Kjems
Rikke Kjems
Partner & Salgschef

Kim Søgaard Nielsen
Kim Søgaard Nielsen
Partner & Produktchef

Tim Knorborg Jensen
Tim Knorborg Jensen
Partner og Marketingchef

Peter Kragh Lauritsen
Peter Kragh Lauritsen
Partner & Marketing rådgiver

Dashrath Kumawat
Dashrath Kumawat
Grafisk design

Harry Dhaker
Harry Dhaker
Frontend udvikler

Kan vi hjælpe med noget?

.

Daniel Jensen
Daniel Jensen
Rikke Kjems
Rikke Kjems
processing...
cloud-computing     Upload fil
logo